Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Jazzed

o Navštíveno 1553x o
o 20.01.2007, 19:28 | Luke_288 | Upraveno: 2007-01-20 19:35:27
původně jsem chtěl reagovat v tom vlastním příspěvku, ale nechci to tam zasírat a odklánět od tématu, takže to napíšu sem:

tohle mi fakt vadí, chtěl bych od tebe vysvětlit pár věcí
1,- "A pises co tu vytahujou a sam tu furt pises kokotiny" tyhle větě nerozumim ani gramaticky, ani vyznamem. jaký kokotiny máš na mysli? moje vlastní zkušenosti s vlastním autem?

2- ...".A ty mi rikej kde mam jezdit"...tyhle větě pro změnu rozumim gramaticky, ale významově vůbec. ja ti říkám, kde máš jezdit?

3- "A vis proc ta aktivita,prave kvuli temto hnupum a tem kecum co se tu furt pisou"...aktivita je počet tvých nalogování sem na forum, nic víc, nic mín, takže i kdybys tu nechtěl psát kvůli tomu, co se tady píše, tak bys musel bejt alespon nalogovanej a to dle aktivity jsi mockrat nebyl...

4- "Tak promin pane nej,moc se omlouvam..." s hláškama o chytrákách jsi začal ty, takže tohle mi z tvý strany přijde naprosto irelevantní...

5-" To co ty najedes za rok,ja mam za 4 mesice."- ty najedeš ročně 120tis km?

6-"Nikdo nechytraci a zadny znamych.Si to precti.Nikde jsem nenapsal,ze tam nemuzou byt,ale ..." a co tvuj bratranec s pneuservisem, kterej tomu rozumi vic jak ja(to nepopírám, ale pochybuju, že ví víc jak já, jak se chová OII na 18kách)

pro ty, co nejsou v obraze, jedná se o tenhle post [ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3058 sekund.